szakértőink már előre elkészítették neked!

Keverékek

Bizonyos olajok hatékonyabbak, ha más olajokkal együtt használjuk. Olyan ez, mint pl. a kollagén is jobban felszívódik a szervezetünkbe, ha megtámogatjuk egy kis C vitaminnal. A keverék olajoknál konkrét feladatot szántak az olajoknak és ezért növelték hatékonyságukat más olajokkal vegyítve. Itt már előfordul, hogy nem a színtiszta olajat kapjuk az üvegben, hanem annak higított vagy éppen krémmel kevert változatát. De lássuk is, miről beszélek!

A Serenity keverék azért jött létre, hogy megnyugtasson minket rohanó világunkban, relaxáljon és segítsen a pihentető alvásban. Többféleképpen használható, lehet talpra kenni, halántékra, párnára, vagy akár kapszula formájában is fogyasztani fél órával alvás előtt. Összetevői többek között a levendula, cédrusfa, ilang ilang, majoranna, római kamilla, vanília és hawaii szantálfa.

Ha fizikailag fáradtunk le munkánk során vagy az edzés terhelt meg, izomlázunk van, ne adj Isten gyulladásunk vagy fájdalmunk, akkor a Deep Blue a tökéletes választás, hogy jobban érezzük magunkat. Masszírozzuk be a fáradt testrészt akár a tömény olajjal, annak higított, görgős üveges változatával vagy a krémmel és garantált a hűsítő, megnyugtató érzés. Csak nagyon kicsi kell belőle, a krémből kb. borsónyi és máris jobban fogjuk magunkat érezni. Fájdalom- és gyulladás-csökkentéshez kapszulás formában is elérhető. Összetevői egyebek közt a kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, baradicskóró (blue tansy), német kamilla, olasz szalmagyopár és ilang ilang.

Napjainkban, amikor kifejezetten fontos a higiénia és tisztálkodás, kiemelt szerephez jut a doTERRA onGuard nevű termékcsaládja. Használható kézfertőtlenítésre, de segít az immunrendszer karbantartásában is, erősítve azt. Vegyszermentes tisztítószerként is alkalmazható, párologtatva fertőtleníti a levegőt. Akár irodai, orvosi vagy más közös helyiségekbe is ajánlott. Összetevői között szerepel a vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és rozmaring.

Sportolás közben elkerülhetetlen, hogy néha izomhúzódások vagy izomláz legyen, ezek leküzdéséhez használom a DeepBlue krémet.

Péter

magyar válogatatt karatéka

A fent említett keverék olajok mellett számos egyéb termék is megtalálható a doTERRA kínálatában. Regisztrálj és válogass kedved és igényed szerint!

Address

1234 Divi St. #1000 San Francisco, CA 33945

Hours

Mon-Friday
8am to 5pm

Phone

(255) 352-6258